Začetna delavnica Uporaba EFT metode - tapkanje


Avtor: Cvetka, 21.05.2017

Delavnica za Vas, ki želite doseči hitre in učinkovite rezultate pri spremembah na bolje - na katerem koli področju v življenju.

To bo dan, ko se boste sami prepričali, kaj vse lahko naredite zase.

To bo EN dan učenja, ki bo prinašal koristi VSO življenje.


Naučili se boste:

-        pravilnega izvajanja - celoten osnovni recept.

-       kako in kaj lahko sami storite ob fizični bolečini oziroma bolezni, znali boste odpraviti tudi vzroke teh težav. Tako boste dolgoročno poskrbeli za dobro počutje. Pomagali boste svojemu telesu in verjemite – zelo hvaležno vam bo J

-       kako zmanjšati željo po sladkem, slanem,..

-       kako odvzeti moč neprijetnim minulim dogodkom, ne glede na to, kako daleč nazaj v preteklosti so se zgodili. Tako potem ne bodo več vplivali na življenje zdaj in tudi v prihodnje. Znali se boste pripraviti tudi na prihajajoče dogodke.

-       kaj lahko naredite sami pri premagovanju kakršne koli situacija, v kateri ste se ali bi se lahko znašli. Vesela bom vaših vprašanj, dala vam bom veliko koristnih namigov 


Predvsem pa bomo veliko tapkali. Pridobili boste veliko znanja ter z njim neprecenljive koristi, ki jim ne bo videti konca :-) 

Delavnica traja 5 ur (od 9.00 – 14.00)

Število mest je omejeno. Prijavite se lahko najpozneje do srede, 25. septembra 2019 na elektronski naslov cvetka@custvena-svoboda.si ali tu, na spletni strani.

Cena: 60 EUR


Lokacija: Murska Sobota, Lendavska ulica 43 (v prostorih Aurora Coworking)
Datum: 28.9.2019
Čas: od 09 - 14.00 ure

Prijavi se na dogodek: